Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

θηκες κινητων βουλγαρια

θηκες κινητων βουλγαρια
μακεδονιασ 3 τ.κ. 15341 αγια παρασκευη αττικής

Οι δημοσιογράφοι που ταξίδευαν μαζί του στη Φλόριντα όπου μετέβη για να επιθεωρήσει το τοπίο της καταστροφής που άφησε πίσω του ο τυφώνας Ίρμα, τον ρώτησαν για το ενδεχόμενο η δημιουργία τυφώνων να οφείλεται στην κλιματική αλλαγή και εκείνος απάντησε ότι στο παρελθόν «είχαμε ισχυρότερες καταιγίδες από αυτή».


«Αν ανατρέξετε πίσω στη δεκαετία του '30 ή στη δεκαετία του ‘40 και ρίξετε μία ματιά, θα δείτε ότι τότε υπήρξαν ισχυρότερες καταιγίδες. Ναι, είχαμε δύο τρομακτικές καταιγίδες αλλά κατά τις δύο αυτές δεκαετίες, παρατηρήθηκαν καταιγίδες που ήταν παρόμοιες ή ισχυρότερες από αυτές, εντάξει;» ανέφερε ο Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με το CNNi.


Την ίδια ώρα, όμως, οι επιστήμονες εκτιμούν ότι η δημιουργία τυφώνων και ισχυρών καταιγίδων ενδεχομένως να συνδέεται με την αύξηση της θερμοκρασίας στον πλανήτη. Όπως αναφέρει, μάλιστα, η NOAA σε πρόσφατη έκθεσή της, το 2016 ήταν το θερμότερο έτος στην ιστορία της Γης.


Απαντώντας στην έκθεση της NOAA αξιωματούχος του Λευκού Οίκου ανέφερε στο CNNi ότι «είναι πολύ νωρίς για να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι η ανθρώπινη δραστηριότητα οφείλεται για την πιο συχνή δημιουργία κυκλώνων».


Ωστόσο, η ίδια έκθεση διαπίστωσε ότι «παρατηρούνται ήδη αλλαγές στο κλίμα λόγω της ανθρώπινης δραστηριότητας και ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη πιθανότατα έχει προκαλέσει εντονότερους τροπικούς κυκλώνες παγκοσμίως».


Παρόλα αυτά συνεργάτες του Αμερικανού προέδρου έχουν απορρίψει κατά το παρελθόν τα ευρήματα της επιστημονικής κοινότητας αναφορικά με την κλιματική αλλαγή, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση Ομπάμα χρησιμοποίησε την μεταβολή του κλίματος για να περιορίσει την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.


Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της Αμερικής ανακοίνωσε τον Ιούνιο την αποχώρηση των ΗΠΑ από τη συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα κάνοντας λόγο για μία συμφωνία «οικονομικά επιζήμια για τις Ηνωμένες Πολιτείες, και ιδιαίτερα για την τσιμεντοβιομηχανία, τον άνθρακα, τον χάλυβα, το χαρτί, με συνολικές απώλειες σε θέσεις εργασίας της τάξης των 3 εκατομμυρίων αφού θα έκλειναν εργοστάσια και θα χάνονταν θέσεις εργασίας στην Αμερική προς όφελος άλλων χωρών».





κομοτηνη επιπλα φοιτητικα
θηκες κινητων βουλγαρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου